Oyun Haberleri

11 yılın ardından Diablo 2 ilk sınıf güncellemesini alıyor

2010 yılında yapılan son güncellemelerinden ardından Diablo 2 ilk sınıf güncellemesini alıyor. Yani bu kapsamlı güncellemeler Diablo 2: Resurrected için yayınlanacak ancak, neticede güncellemenin Diablo 2’ye geldiğini söyleyebiliriz. Blizzard’ın dün duyurduğu Diablo II: Resurrected Patch 2.4 ile, oyundaki bütün sınıflara “oynanış çeşitliliğini” arttırmak amacıyla kapsamlı değişiklikler gelecek.

2010 yılının ardından Diablo 2 ilk sınıf güncellemesine kavuşacak

Güncelleme Diablo II: Resurrected için geliyor olsa da bu büyük güncelleme, yıllardır Diablo 2’yi oynamaya devam eden oyuncular için çok şey ifade ediyor. Blizzard, bu konuda şu ifadeleri kullanmış:

“Diablo 2 için yayınlanan son sınıf dengeleme güncellemesi 23 Mart 2010’da yayınlanan 1.13c güncellemesiydi. Şimdi,11 yılın ardından sınıfların oynanış çeşitliliğini arttırmak ve sınıfların verdiği hissiyatı güçlendirmek için yeni değişiklikler getiriyoruz. ” 
Blizzard, sınıflara getirilecek değişikliklerin Diablo 2’nin geleceği için kritik öneme sahip olduğunu belirterek, oyuncuların tercih etmediği yeteneklere göz atılması, oynanışı kolaylaştıracak açıklamalar gibi değişiklikler üzerinde çalışıldığını belirtti.

Diablo 2 Resurrected’in yeni güncellemesi ile oyuna ayrıca sıralama (ladder) sistemi de eklenecek. Sistemin nasıl işleyeceği henüz detaylı olarak açıklanmadı.

Aralık ayı başında Diablo 2 DLSS desteğine kavuşmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu