MK TV

150.000 TL’lik oyuncu koltuğu: Predator Thronos!

İlk olarak IFA fuarında duyurulan ve sergilenen Predator Thronos oyuncu kabini Türkiye’ye geldi. Mecidiyeköy’de bulunan Cevahir AVM’de Teknosa mağazası içerisine konumlandırılan bu kabin, sahip olduğu özellikler ile birlikte ön plana çıkıyor.

150.000 TL’lik oyuncu koltuğu: Predator Thronos!

Satış fiyatı tam 149.000 TL olan Predator Thronos için Acer firmasının bir şov ürünü de diyebiliriz. Yani daha çok sergileme ve oyun deneyimini gösterme amacıyla yapılmış olsa da tabi ki satın almak isteyen kullanıcılara bu opsiyon da sunulmuş. 

1,5 metre uzunluğunda çelik bir yapıya sahip olan Predator Thronos, titreşimli koltuğa ve 140 derece arkaya yatabilen bir kabine sahip. Üst kısımdaki bölüm üç adet 27 inç Predator oyuncu monitörüne ve bir oyuncu bilgisayarına uygun yer barındırıyor. Predator bilgisayar, üç adet Predator monitör ve aksesuarlarla bir araya geldiğinde, oyuncular için farklı bir deneyime dönüşüyor diyebiliriz. Cevahir AVM’de yer alan Teknosa mağazasında 2 ay boyunca sergilenecek olan bu farklı ürünü, dileyen her kullanıcı test edebilecek. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu