Oyun Haberleri

2009’un en iyilerini seçin!

2009’un en iyileri anketimize herkes katılabilir. Üye olma zorunluluğu yok!


Önümüzdeki birkaç günün ardından 2009 yılını geride bırakacağız. 2009’un ilk saatiyle birlikte piyasaya sürülen yeni yapımlar, yaz sonuna doğru sayısını artırmış, yılın en çok beklenen dönemi Sonbahar’da da yağmur gibi yağmaya başlamıştı. Özellikle yılın en çok beklenen yapımları, her yıl olduğu gibi Eylül-Kasım ayları arasında oyuncuların beğenisine sunuldu. Tabii ki rekabet kaçınılmaz olacaktı ve oldu da.



Oynayabildiğimiz kadar oyunu oynayıp, gerek forum, gerek arkadaş ortamları, gerekse de sitede paylaştıktan sonra, şimdi de sıra genel kânının doğuracağı sonuçta.



Yılın en iyilerini birlikte belirleyebileceğimiz anketlerimize BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Oy kullanmak için üye olma zorunluluğunuz yok! Her ankete oy verebilir, yorum bırakabilirsiniz. Bu sırada yorumlarınız kısa bir süreliğine “onayda” kalacak ve yöneticilerimiz tarafından uygun görüldüğü takdirte yayımlanacaktır.



2009’un sona ermesiyle birlikte anketlerimiz de sonuçlanacak ve Merlin yönetiminin de seçimleriyle birlikte bir makale halinde anasayfada yayımlanacak. Ayrıca anket konularında yazılan güzel yorumlar da nikleriyle birlikte yazıya dahil edilecektir.



SİZCE YILIN EN İYİLERİ KİMLER?

OY VERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu