2011 yılı Xbox 360’ın olacak

Bugünkü bazı oyun haberlerinde (Gears of War ve Fable III) de belirttiğimiz gibi dün Amerika’da Microsoft’un gerçekleştirdiği bir etkinlikte firma katılımcılara 2011 yılı için oyun tarafındaki gelişmelerden bahsetti.

Partide en çok üzerinde durulan konular Gears of War 3, Falbe III ve Halo Reach DLC oldu. Bunun yanında etkinlikte birkaç Kinect oyunu ve üçüncü parti oyunlar da duyuruldu. Gece sonunda E3 için umutlar daha da arttı.

Microsoft üst düzey yöneticilerinden Kevin Unangst San Fransisco’daki gecede yaptığı bir röportajda bütün bunların sadece bir başlangıç olduğunu belirtti.

“Bunlar sadece bu yıl gelecek olan şeylere bir ön bakış. Gunstringer gibi oyunlar sayesinde Kinect için nasıl oyun yapacağını bilen firmalarla çalışabiliyoruz ve işte bunun sonuçlarını da görüyorsunuz. Bu kesinlikle bir başlangıç. 2011, kesinlikle Xbox 360’ın yılı olacak.”

“Ayrıca bu yılın ileriki dönemlerinde yapılacak başka bir etkinlik için de sakladığımız sürprizlerimiz mevcut” diyen Unangst haziran ayında yapılacak Los Angeles etkinliğini de söz arasında geçirdi.

Kendisine E3 için birinci parti yapımlar olup olmadığı sorulduğunda ise “E3’te muhteşem haberlerimiz olacağına emin olabilirsiniz.” dedi.

Şu an için Microsoft’un 2011 için ürün kataloğunu özünde Gears of War 3, ki tüm dünyada çıkış tarihi 20 eylül olarak belirlendi, ve Forza Motorsport 4 bulunuyor, o da bu sonbaharda çıkacak. Bunların haricinde firma elindeki kozlarını çok gizli tutuyor.

Exit mobile version