Müzik

2017 yılında en çok hangi müziği dinlediniz?

Spotify şu anda şüpheniz dünyanın en çok tercih edilen müzik dinleme platformu olmuş durumda. Aylık abonelik sistemi sayesinde kendini besleyen platformda milyonlarca şarkı ve şarkıcı seçeneği yer alıyor. Oldukça geniş bir kütüphaneye sahip olan uygulama 2017 senesinde en çok hangi şarkıyı ve şarkıcıyı dinlediğinizi merak ettiğiniz mi? Eğer ettiyseniz Spotify geliştiricilerinin sizlere güzel bir sürprizi var. “Your 2017 Wrapped” adını alan yeni sistemde merak ettiğiniz tüm bu soruların cevabını bulabilirsiniz.

Spotify’ın yeni projesi Your Wrapped 2017 sayesinde bu yıl en çok dinlediğiniz müzikleri görebilirsiniz

En çok takip ettiğiniz müzik türünün yanında kaç dakika müzik dinlediğinizi bile görebildiğiniz sitede en çok dinlediğiniz şarkılardan oluşan bir çalma listesine de sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca size önerilen ve es geçtiğiniz şarkılar da bir çalma listesi içerisinde toplanmış olarak size sunuluyor.

Şu sıralar en büyük rakibi Apple Music olan Spotify, aynı zamanda sanatçılara yüklü miktarda telif ücreti ödemeye devam ediyor. Geride bıraktığımız dönemlerde mali sıkıntılar çektiği belirtilen Spotify, umarız kötü günlerine tekrar geri dönüş yapmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu