Oyun Haberleri

“Horizon: Zero Dawn’ın devam oyunu birçok sırrı çözecek”

Horizon: Zero Dawn’ın şimdiden 2017’nin en iyi oyunlarından birisi olduğu konusunda çoğu kişi hemfikirdir diye düşünüyorum. Oyun hikaye ve harita derinliği bakımından da oldukça zengin olduğu için, ana senaryoyu bitirseniz bile Horizon’ın dünyasında daha yapacak birçok şey bulabiliyorsunuz.

Bazı soruları cevapsız bırakan ve bizi meraklandıran Horizon’ın devam oyununda kafamızdaki soruların hepsi cevaplanacakmış. Bunu direkt olarak yazar John Gonzlez söylüyor. Görünüşe göre bu esrarengiz dünyanın gizemlerini merak etmemizi ve açığa çıkarmaya çalışmamızı istemiş ve bunu da bilerek yapmışlar. Söylediğine göre Horizon’ın dünyasında ve geçmişinde gizli kalmış daha bir sürü içerik var bunların her birinin ne zaman, nasıl açığa çıkacağını zamanla göreceğiz.

Bu kadar cevaplanmamış soruya veya eksik kalmış bazı olay örgülerine rağmen oldukça “tam” bir oyun olmayı başaran Horizon: Zero Dawn’ın devam oyunu ne zaman açıklanır, yapımına ne zaman başlanır, henüz bu konuda hiçbir şey söyleyemiyoruz. Ancak Aloy’un macerasının burada sonlanmadığını ve kaldığı yerden devam edeceğini bilmek bile biz oyuncuları rahatlatmaya yetiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu