Gamescom

“Özel oyunlarımız olduğu için insanlar Xbox One satın alıyor”

Xbox One X’in çıkışına her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. Geride bıraktığımız gün Türkiye fiyatının da belli olduğu yeni konsol için Xbox markasının tepe isimleri açıklamalar yapmaya devam ediyor. Xbox oyunlarının market bölümüne bakan ünlü isim Aaron Greenberg, Xbox One X için insanların Xbox One X’i, Xbox One platformlarının sahip olduğu özel oyunlar nedeniyle sahip alacağını söyledi. Forza, Halo ve Gears of War serilerini işaret eden Greenberg, bu serilerin oldukça fazla sevildiğini belirtiyor. 2018 yılında çıkacak olan Crackdown 3’ün Xbox One satışlarını olumlu yönde etkileyeceğine inanan Greenberg, önümüzdeki tatil sezonunda (yılbaşı sezonu) Xbox One satışlarının artacağına inanıyor.

PlayerUnkown’s Battlegrounds, Cuphead ve Forza 7 için oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Aaron Greenberg, bu oyunlarla birlikte oyuncuları Xbox One platformuna çekeceklerini açıkladı. Diğer bir yandan Sea of Thieves ve State of Decay 2 ile birlikte sayılan bu oyunlardan bir tanesinin, Forza serisi ile birlikte devamlı Xbox markasına ait olacağı belirtilti.

Son Halo ve Gears of War oyunları ile oyuncuları memnun edemeyen Microsoft’ta çalışan Aaron Greenberg’in bu konuda yanıldığını varsayabiliriz. Sanırım Greenberg, oyuncuların Xbox One platformları hakkında neler düşündüğünü yakından takip etmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu