Oyun Haberleri

3DMark DirectX 12 testi Time Spy’ı duyurdu

Dünya genelinde ekran kartı testi için kullanılan 3DMark’ı hepimiz biliyoruz. Full HD, 2k ve 4k gibi bir çok seçenekte test yapabildiğimiz programda son zamanlarda tek bir şey eksikti. Oda DirectX 12 testi. Bu eksikliği onlarda fark etmiş olmalılar ki DirectX 12 testi için bir duyuru yaptılar ve kısa bir video yayınladılar.

Fakat henüz herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı. Test için yapılan açıklamalarda bildiğimiz gibi DX12 olduğundan dolayı işletim sistemi olarak Windows 10 gerekiyor. Testin çözünürlüğüne baktığımızda 2560×1440 yani 2k olarak adlandırdığımız çözünürlükte olacağı söylenmiş. Tüm bunların dışında Time Spy’ı aldığınız taktirde test ile birlikte, testin demosu ve işlemci testi yer alıyor.

Benim düşünceme göre ileride 4k çözünürlük içinde bir tanıtım yada duyuru olacaktır. Yayınladıkları kısa videoya baktığımızda giriş olarak Fire Strike testi ile giriş yaptıklarını görüyoruz. Son olarak videoda belirttikleri gibi Steam yaz indirimleri ile birlikte %80’e varan indirimle satın alabilirsiniz. Aşağıda yayınladıkları videoyu izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu