Oyun Haberleri

4 kişiye Hunt: Showdown’ın Xbox One kodunu hediye ediyoruz!

Co-op olarak oynayabileceğiniz ve farklı bir battle royale türündeki Hunt: Showdown geçtiğimiz günlerde Xbox Game Preview sistemine katıldı. Biz de Xbox One çıkışını gerçekleştiren Hunt: Showdown’ın bu sürümünü 4 kişiye hediye ediyoruz. 

4 kişiye Hunt: Showdown Xbox Kodu kodu veriyoruz

3 Kişiye Facebook sayfamız üzerinden, 1 kişiye ise Instagram sayfamız üzerinden oyunu hediye ediyoruz. Yapmanız gereken ise Facebook sayfamızı beğenmek, buradan ulaşabileceğiniz gönderiyi paylaşmak. Buradan ulaşabileceğiniz Instagram sayfamızda ise sayfamızı beğenmek ve 1 arkadaşınızı etiketlemek yeterli. Kazananlar Perşembe günü açıklanacaktır.

Hunt Showdown hakkında

1895 Louisiana’sında geçen Hunt: Showdown, gerçek bir gerilim ve heyecan tecrübesi sunmak için hayatta kalma oyunlarının korkulu atmosferi ile maç tabanlı oyun formatını birleştiriyor. Klasik bir Hunt: Showdown maçı sırasında on kişiye kadar oyuncu – solo veya iki kişilik takımlar halinde – bulunabilir ve oyuncular, takımlarını korkunç düşmana ulaştırmak için ipuçlarını arar. Hedefi öldür ve ödülü eve götür – ancak sadece elindeki ödülü başka bir oyuncuya kaptırmadan haritadan çıkmayı başarabilen oyuncular ödülü alabilir -. Risk büyük, ama ödüller daha da büyük. Hunt: Showdown aynı zamanda, klasik oynanışın daha kısa bir versiyonu olan, günün 4 farklı saatinde geçebilen, 2 baş düşman ve keşfedilebilecek 2 haritası olan Tez Av moduna da sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu