Oyun Haberleri

400’den fazla geliştirici Cyberpunk 2077 üzerinde çalışıyor

CD Projekt RED‘in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, geliştirilmeye devam ediyor. Ağustos ayında yayımlanan oynanış videosunun ardından oyuncuların heyecanı bir kat daha artmıştı. Yaklaşık 7 senedir geliştirilen oyun ile ilgili ilginç bir bilgi geldi. Polonyalı geliştirici CD Projekt RED Cyberpunk 2077’nin yapımında 400‘ün üzerinde geliştiricinin çalıştığını belirtti.

Cyberpunk 2077 ne zaman çıkacak?

CD Projekt RED, The Witcher 3: Blood and Wine genişleme paketinin 2016 yılında yayınlanmasının ardından tüm gücünü, Cyberpunk 2077‘yi geliştirmek için kullanmaya başlamıştı. Daha önce daha dar bir kadro ile geliştirilen oyunun geliştirilme sürecinde 400’den fazla kişinin yer aldığı açıklandı. Geçtiğimiz hafta CD Projekt RED‘de bir ayrılık yaşanmış, Cyberpunk 2077’de sanat tasarımcısı olarak yer alan Sebastian Stepie,firmadan ayrılarak Blizzard’a transfer olmuştu. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi henüz bilinmiyor. 

CD Projekt RED’in ustalık eseri The Witcher 3‘ün geliştirme sürecinde 1500‘den fazla kişi çalışmıştı. Oyunda 16 bin animasyon yer alıyordu ve oyunda 820 bin kelimelik senaryo yer alıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu