Oyun Haberleri

52 yıl hapis cezası bulunan Türk Youtuber yakalandı

Youtuber Tayfun Demir tam 52 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. 13 yıl önce evrakta sahtecilik yaparak kendisini ölmüş bir şekilde gösterdiği belirtilen Tayfun Demir, polisin altı aylık takibinin ardından kaldığı eve düzenlenen bir operasyon ile yakalandı.

Youtuber Tayfun Demir göz altına alındı

[reklam=496]

Tayfun Demir, Youtube kanalında yaşadığı köy hayatı ve doğal yaşam ile ilgili videolar ile bilinen bir Youtuber. beslediği sincaplar ile ve yaptırdığı havuzlu köy evi ile dikkat çeken Youtuber’ın aslında önemli suçlardan arandığı ortaya çıktı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Bilgi Teknolojileri Şubesi ve Asayiş Şube ekiplerinin çalışması ile yürütülen operasyonda tutuklanan Tayfun Demir’in 13 yıl önce birçok suçtan arandığı tespit edildi.

Altı farklı şehirde karışmış olduğu dolandırıcılık, resmi evrakta sahtecilik, organ satışı gibi suçlardan hakkında kesinleşmiş 52 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan Tayfun Demir’in kendisini ölmüş gibi gösterdiği ve sahte bir kimlik ile dolaştığı da belirtildi. Bir yakınına ait olam kimlik üzerine kendi fotoğrafını yapıştırdığı belirtilen Tayfun Demir, yaşadığı Muğla Gazeller Mahallesi’ndeki müstakil evinde göz altına alındı. Karakoldaki işlemlerden sonra ceza evine sevk edilen Tayfun Demir’in 430.000 abonesi bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu