Oyun Haberleri

55 Yaşındaki ünlü rallici Ken Block hayatını kaybetti

Profesyonel ralli pilotu olan ve bu sporun en bilinen isimlerinden biri olan Ken Block’un hayatını kaybettiği açıklandı. Özellikle Dirt serisi dışında birçok yarış oyununda da adını sık sık duyduğumuz isimlerden biri olan Ken Block geçirdiği bir kaza sonucu aramızdan ayrıldı.

Ünlü ralli pilotu Ken Block hayatını kaybetti

Ünlü ralli pilotunun ölüm sebebi ise geçirdiği kazadan kaynaklanıyor. Ken Block dün, yani 2 Ocak’ta Woodland Utah’taki çiftliğinin yakınlarında meydana gelen bir kar motosikleti kazasında hayatını kaybetti. Wasatch County şerif departmanı, Block’un Mill Hollow bölgesinde kar motosikletiyle gezerken dik bir yamaçta kaza geçirdiğini ve sürmüş olduğu kar motosikletinin kendi üzerine devrildiğini açıkladı. Block’un kaza mahallinde öldüğü de belirtildi.

Ken Block’un takımı Hoonigan’ın Instagram hesabından ise “Ken Block’un bugün bir kar motosikleti kazasında hayatını kaybettiğini doğruluyor ve bunun için en derin üzüntülerimizi paylaşıyoruz” açıklamalarına yer verildi.

Dirt serisi başta olmak üzere birçok oyunda da karşımıza çıkan Block, Need for Speed, Forza Horizon ve Forza Motorsport gibi yapımlarda da yer almıştı. ken Block son olarak 2021 yılında CSR Racing 2 oyunu için bir işbirliğine imza atmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu