Oyun Haberleri

Vivendi LOTR ve Hobbit üzerine dayalı yeni oyunların duyurusunu yaptı

Vivendi yaptığı basın açıklamasında J.R.R. Tolkien’in “Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” temalı birkaç yeni oyundan bahsetti. Yeni oyunlar, Ultima Online tarzı bir Çok Oyunculu Online RPG (OLMMMPRPG) olan The Lord Of The Rings: Middle-earth Online, bir real time strateji oyunu olan The Lord Of The Rings: The War of the Ring ve Tolkien’in “İki Kule” ve “Kralın Dönüşü” temalı diğer konsol ve PC oyunlarından oluşuyor. Bu yeni oyunlar VU Games’in önceden açıkladığı, bu sonbaharda Black Label Games tarafından piyasaya çıkarılacak diğer The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring temalı oyunlarının ve Sierra tarafından 2003 te piyasaya çıkması beklenen The Hobbit oyunun içinde bulunduğu Tolkien oyunları dizisine katılıyor.

The Lord of the Rings: Middle-earth Online, Tolkien’in iyi bilinen Orta Dünya toplumuna ve efsanevi maceralarına odaklanıyor. Ayrıca bu Çok Oyunculu Online RPG Tolkien severlerin Yüzüklerin Efendisi‘nin engin fantastik dünyasına büyüyen ve gelişen dinamik bir ortamda katılmasını sağlıyor.

The Lord of the Rings: The War of the Ring ise oyuncuların iyi ya da kötü güçlerin taraflarında rol almasına izin veriyor. Oyun, Yüzük Kardeşliğinin ve Yüzük Görevi’nin meydana gelmesindeki payı olan olaylara odaklanarak oyuncuları Orta Dünya alemine gönderiyor.

Yüzüklerin Efendisi’ne dayalı tüm yeni oyunlar VU Games’in Black Label Games stüdyosu tarafından geliştiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu