Oyun Haberleri

Silent Hill’in Piramit Kafa, Dead By Daylight ile döndü

Silent Hill‘in ikonik canavarı Piramit Kafa, Konami’nin psikolojik korku serisinden ilham alan, Behavior Interactive’in 4v1 asimetrik çok oyunculu korku oyunu Dead of Daylight için geliyor. Piramit Kafa, yeni kurtulan Cheryl Mason ve Midwich İlköğretim Okulu haritası ile Dead By Daylight oyunun Steam’de herkese açık test versiyonunda şu anda oynanabilir durumda. Oyun 16 Haziran’da PC ve konsollar için çıkacak.

Silent Hill'in Piramit Kafa, Dead By Daylight ile döndü
Görsel: Konami

Silent Hill oyunundan tanıdığımız Piramit Kafa, Dead By Daylight ile dönüyor

Behaviour Interactive‘in açıklamasına göre, Dead By Daylight içinde yer alan Silent Hill temalarının dördüncü yılını kulamak için getirildi. Geliştirici ayrıca, Dead by Daylight için  çapraz platform oyun desteği ve büyük bir grafik revizyonunu da birlikte duyurdu. Piramit Kafa ağır bıçağı Büyük Bıçak’ı kullanacak. Dead By Daylight’ta Elm Sokağı’nda tanıdığımız Freddy Krueger, Stranger Things’den Demogorgon ve Halloween’den Michael Myers gibi özgün ve lisanslı kötü adamlar çeşitli içeriyor.

Piramit Kafa, Dead by Daylight’ın yetenekleri diğer katillerden ayrı olacak. Nesnelerin içinden geçen menzilli bir saldırı ile atak yapabilir, hayatta kalanların dolaşmak zorunda kalacakları siper kazmak için bıçaklarını kullanabilir. Ayrıca yakalanan kurbanlarını asmak yerine Kefaret Kafesi adı verilen bir alana hızla gönderebilir. Oyunun geleneksel et kancası, feda etme sürecini hızlandırıyor.

Dead by Daylight , Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One’da oynanabilir. Mobil sürüm Android ve iOS cihazlarda da bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu