Oyun Haberleri

Brink sınıf tanıtım videosu yayımlandı

Brink’in piyasaya sürülmesine sayılı günler var ve son olarak oyunda yer alacak sınıfları tanıtan bir video yayımlandı. Bu videoya göre, oyunda her sınıfın kendine has özellikleri olacak ve oyunda yer alan amaçların bazıları yalnızca belli sınıflar oyunda olduğu sürece tamamlanabilecek.

Her sınıfın kendi özellikleri haricinde takım arkdaşlarına yardım amaçlı kullanabileceği bir de ayrı yeteneği var. Oyun içerisinde kullandığınız sınıftan sıkılırsanız, “Command Post” olarak adlandırılan bilgisayarlara koşarak değiştirme şansına sahipsiniz.

Oyunda takımınızda hangi sınıfların olduğunu Command Post kullanarak ya da “TAB” tuşuna basarak kontrol edebildiğiniz skor tablosundan öğrenebilirsiniz. Bir görevi bitirebilmek için bir sınıf gerekliyse, gidip sınıfınızı değiştirip görevi tamamlayabilirsiniz. Şimdi kısaca sınıfları tanıyalım.

Soldier

Soldier sınıfı patlayıcı konusunda uzman. Sağa sola uzaktan kumandalı yada zaman ayarlı bombalar yerleştirebiliyor. Ayrıca takım arkadaşlarına mermi yardımı sağlayabiliyor. Sınıflar arasında en çok cephaneye sahip olan ırk olarak anlatılıyor. Bomba yerine molotof kokteyli kullanabiliyorsunuz.

Operatives

Oyundaki tüm hack işlerini halleden sınıf olarak göze çarpıyor. Ellerindeki PDA ile sağda solda bulunan cihazları bozuyor. Ayrıca düşmanların kılığına girerek ateş edene dek o şekilde görünebilir. Düşmanların yerleştirdiği mayınları farkederek Engineer sınıfına etkisiz hale getirttirebilir.

Engineer

Engineer sınıfı sağa sola mayın koyan, oyundaki tüm tamir ve inşa işlerini halleden sınıf. Düşmanların mayınları Operatives sınıfından biri tarafından farkedilmişse, gidip mayını etkisiz hale getirebilir. Düşmanların sağa sola yerleştirdiği bütün bombaları etkisiz hale getirebilir.

Medic

Adından da anlaşılabileceği gibi, oyunun sağlık bakanı diyebiliriz. her türlü iyileştirme, yerden adam kaldırma gibi aksiyonları bu sınıf uyguluyor. Size basacağı bir şırıngayla ekstra sağlık bonusu alabilir ve bir süre bunu kullanabilirsiniz.

Son olarak da sınıfların tanıtım videosunu izleyerek, sınıflar hakkında daha da detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu