Oyun Haberleri

Bu hafta vizyona girecek filmler (9 Mart 2012)

Sinema dünyasında işler tıkırında. Bakalım bu hafta vizyona hangi filmler giriyor…

Max Maceraları : Kralın Doğuşu
Gösterim tarihi: 09 Mart 2012
Stüdyo: –

Max markasının simgesi olarak gösterilen Aslan Max, bu kez bir animasyon filmiyle karşımıza çıkıyor. Filmde Aslan Max’ı, dünyayı ele geçirmek isteyen karanlık güçleri durdurmaya çalışırken izliyoruz. Özellikle Max sever küçük izleyicilerin dikkatini çekebilecek filmde, Yekta Kopan, Sezen Aksu, Engin Altan gibi isimler seslendirme yapmış.

Texas Killing Fields (Teksas Ölüm Tarlası)
Vizyona giriş tarihi: 09 Mart 2012
Stüdyo: –

İşte Teksas’ta geçen bir gerilim filmi daha. Teksas Ölüm Tarlası filminde, Teksas’ta art arda yaşanan kadın cinayetlerinin sırrı çözülmeye ve doğal olarak katil bulunmaya çalışılıyor. Fakat bu o kadar da kolay değil.

The Mysterious Island 3D (Gizemli Adaya Yolculuk 3D)
Gösterim tarihi: 09 Mart 2012
Stüdyo: Warner Bros.

Amerikan Güreşçisi ve aktör The Rock’ın başrolünde yer aldığı film, bir grup macera insanının gizemli ada yolculuğunu ve adaya ulaştıklarında yaşadıkları heyecanlı maceralarını konu alıyor. Filmde ayrıca son dönemin önemli genç yıldızlarından Vanessa Hudgens da rol alıyor.

The Woman in Black (Siyahlı Kadın)
Vizyona giriş tarihi: 09 Mart 2012
Stüdyo: CBS Films

Harry Potter serisiyle dünya çapında üne kavuşan ve en çok kazanan genç yıldızlardan olan Daniel Radcliffe, yeni filminde izleyicileri germeyi planlıyor. Filmde, genç bir avukatın, ölen müvekkilinin miras işlerini halletmek için gittiği bir kasabada, yaşadığı ilginç olaylar anlatılıyor. Zira burası pek de normal bir kasaba değil.

John Carter 3D
Gösterim tarihi: 09 Mart 2012
Stüdyo: Disney

Kayıp Balık Nemo filminin yönetmeni Andrew Stanton tarafından yönetilen bu aksiyon macera filminde, John Carter isimli karakterin heyecan dolu maceralarına yer veriliyor. Carter, nasıl olduğunu anlamadığı bir sebepten kendini Mars gezegeninde buluyor. Bu da yetmezmiş gibi büyük bir savaşla tanışan Carter, gezegen için önemli bir rol taşıdığını da yavaş yavaş öğrenmeye başlıyor.

Seninki Kaç Para?
Vizyona giriş tarihi: 09 Mart 2012
Stüdyo: –

Vatan Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı film, kısa yoldan para kazanıp zengin olmak isteyen bir adamın hayatını gözler önüne seriyor. Hatta bu öyle bir para kazanma hırsı ki, artık ruhunu şeytana satmayı bile göze alıyor. Komedi türündeki filmde, bir süre önce aramızdan ayrılan Azer Bülbül de rol alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu