Oyun Haberleri

Bu hafta sinemalarda (27 Nisan 2012)

Bakalım bu hafta vizyona hangi filmler giriyor…

Black Gold (Kara Altın)
Gösterim tarihi: 27 Nisan

Petrol rezervlerinin keşfedilmesi ile, geleneklerine bağlı bir baba ve modern kayınpederinin arasında sıkışıp kalan prensin mücadelesini beyazperdeye taşıyan yapımın başrolünde Antonio Banderas yer alıyor. Filmde, kara altın olarak gösterilen petrolün, ülkeler arasındaki çıkış savaşlarına da değiniliyor.

Filmin yönetmeni ise, Enemy at the Gates ve Seven Years in Tibet gibi filmlerin arkasındaki isim Jean-Jacques Annaud.


The Cabin in the Woods (Dehşet Kapanı)
Gösterim tarihi: 27 Nisan

Beş arkadaşın tatil niyetine ormanda geziye çıkması ve derinliklerinde keşfettikleri bir eve girmeleriyle başlıyor macera. Aslında bu sahipsiz ev, normal bir ev değildir ve bunu da fark etmeleri uzun sürmeyecektir. Senaryosu oldukça klişe görünse de, filmin ilerleyen dakikalarında bazı sürprizlerin olduğunu söyleyebiliriz.

Flypaper (Çifte Soygun)
Gösterim tarihi: 27 Nisan

Banka kapanmak üzereyken yüklü bir para çekmek için içeri girseniz ve ardınızdan bankayı soyma amacında olan iki farklı çete içeri girse ne yaparsınız? Hem arabuluculuk, hem de hayatta kalma mücadelesi için süre başlıyor.

The Raven (Kuzgun)
Gösterim tarihi: 27 Nisan

Seri katiller korkutucu insanlardır. Hele yazılan hikayeleri takip ederek cinayetlerini sürdürüyorsa, daha korkutucu olabilir. Yazar Edgar Allan Poe, bu seri katilin yakalanması için polis ve özel dedektiflerle iş birliğine girişiyor.

La Délicatesse (Aşkın Renkleri)
Gösterim tarihi: 27 Nisan

Nathalie, çok sevdiği kocasını bir kazada kaybettikten sonra kendini işlerine verir ve erkeklere karşı hiçbir his beslemeden yaşamaya başlar. Ancak günün birinde bir adamla tanışır ve tekrar sevmenin ne demek olduğunu anlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu