Oyun Haberleri

Bu hafta sinemalarda (25 Mayıs 2012)

Bakalım bu hafta vizyona neler giriyor?

Men In Black III (Siyah Giyen Adamlar 3)
Gösterim tarihi: 25 Mayıs

Efsane seri geri döndü. Başrollerinde Will Smith ve Tommy Lee Jones’un yer aldığı bu yeni macerada Ajan J, dünyayı bir kez daha kurtarmak ve Ajan K’yı bulabilmek için zamanda yolculuğa çıkıyor. Tabii dış dünyanın uzaylılardan hala haberi yoktur. Men in Black III, üç boyut teknolojisiyle çekildi.

Top Cat (Sevimli Kedi İş Başında)
Gösterim tarihi: 25 Mayıs

Haftanın bu yeni animasyon filminde, bir kedi çetesinin polislere karşı verdiği eğlenceli maceralar ekrana geliyor. Eğer zıpır bir kedi çetesi var ve polisler de bu çeteye kafayı takmışsa, eğlenceli olaylar kaçınılmaz oluyor.

Dirty Girl (Edepsiz Kız)
Gösterim tarihi: 25 Mayıs

Günümüzden yıllar öncesine, büyüme çağında olan bir kızın çılgın maceralarına konuk oluyoruz. Liseli Danielle’ın uçuk arkadaşlıkları ve müzik zevki, izleyicilere “karakterin içindeki özgürlüğün dışa vurmasını ve hayatını istediği gibi yaşama arzusunu” yansıtıyor.

Moonrise Kingdom
Gösterim tarihi: 25 Mayıs

Filmde, ufak bir kasabadan kaçan genç aşıklar ve onları bulmak için yola çıkan kasaba halkının macerası anlatılıyor. Yapımda, Bruce Willis, Edward Norton ve Bill Murray gibi ünlü isimler rol alıyor.

In the Land of Blood and Honey (Kan ve Aşk)
Gösterim tarihi: 25 Mayıs

90’lı yıllardaki Balkan Savaşı esnasında esir düşen bir askerle, esir düştüğü taraftaki kadının ilişkisinden söz ediliyor filmde. Savaştan önce birbirlerini tanıyan ve iyi hisler besleyen bu çift, savaş sırasında artık nasıl düşünecek? Filmin senaryosu ve yönetmenliği Angelina Jolie’ye ait.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu