Oyun Haberleri

Horizon: Zero Dawn PC için listelendi

2017 yılında Playstation 4 platformuna çıkan Horizon Zero Dawn, PC sürümü ile bir kez daha listelendi. Oyunun PC için bir kez daha listelere konuk olması tabi ki söylentileri de alevlendirdi. 

Horizon: Zero Dawn PC için listelendi

hatırlarsanız Aralık ayı içerisinde Horizon: Zero Dawn‘ın PC sürümü için ilk dedikodular gelmeye başlamıştı. Kotaku’nun haberine göre Rus gazeteci Anton Logvinov, Horizon: Zero Dawn’ın PC’ye çıkacağını iddia etmiş ve tarih vermişti. Logvinov’a göre Horizon: Zero Dawn 2020 Şubat ayında PC’ye çıkacaktı. Her ne kadar Şubat ayının son günlerine gelmiş olsak da oyun için şimdiye kadar böyle bir duyuru gelmedi.

Bugün ise Amazon Fransa’nın Horizon: Zero Dawn‘ı PC için listelediği ortaya çıktı. Bu listelemede oyunun PC için çıkacağı dışında herhangi bir bilgiye yer verilmemiş. Sayfanın ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra ise Amazon, oyunu listelediği bu sayfayı kaldırmış durumda.

Tabi ki bu durum resmi bir açıklama değil. Yani oyunun PC sürümü için hala gelecek resmi bir açıklamayı beklememiz gerekiyor. Yine de ortaya çıkan bu haberler ve listeler Horizon: Zero Dawn’ın PC platformuna yakın olduğunu işaret ediyor olabilir. Bu iddiayı kuvvetlendiren en önemli faktör ise Sony’nin PS4 oyunlarını PC platformuna getireceğine dair çıkan haberler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu