Sinema/TV - Haberler

Vizyondakiler

RoboCop

Yeni RoboCop filmimizde yıl 2028’dir ve robot teknolojisinde dünya lideri OmniCorp, şirkete milyarlar akıtmak için altın bir fırsat görür. Alex Murphy (kendisi sevgi dolu bir koca ve baba olmanın yanı sıra, Detroit’teki suç ve yozlaşma dalgasının önüne geçmek için elinden geleni yapan iyi bir polistir) ciddi biçimde yaralanınca, OmniCorp kısmen insan kısmen robot bir polis memuru yaratma şansını yakalar. OmniCorp her şehirde bir RoboCop hayal etmektedir ve Alex’i kullanırlar ancak OmniCorp’un asla hesaba katmadığı bir şey vardır: O makinenin içinde hâlâ savaşan bir insan vardır. Yönetmen José Padilha, başrollerde ise; Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley yer alıyor.

Aşk (Her)

Spike Jonze’un yönettiği dram ve komedi filmi, romantik öğeleri de izleyiciye sunuyor. Yalnız yaşayan bir yazar, tüm ihtiyaçlarını karşılaması için kurdurduğu sistemle sıradışı bir ilişki geliştirir. 1999’da Being John Malkovich filmiyle Oscar adaylığı olan çok yönlü sinemacı Spike Jonze’un son uzun metrajlı filmi, yalnızlık ve yaratıcılık sıkıntısı çeken bir yazarın komedi dolu öyküsünü anlatıyor.

Vampir Akademisi (Vampire Academy)

Aksiyon ve komedinin yanına, biraz da korku ekleyin; ortaya Vampir Akademisi çıkıyor. Rose Hathaway adlı karakterimiz yarı vampir, yarı insandır. St. Vladimir Akademisi’nde kendisi gibi olanlarla birlikte koruyucu olmak için eğitilmektedir. Onun dünyasında vampirler iyi ve kötü olarak iyiye ayrılır: İnsanlarla barışçıl bir şekilde yaşayan ve sadece bağışçılardan kan alan ve dört elementten birini kontrol edebilme yeteneğine sahip Moroi’ler. Rose ve Dimitri kötülere karşı beraber savaşacak ve imkansız bir aşk yaşamaya başlayacaktır.

Bi Küçük Eylül Meselesi

Kerem Deren’in yönettiği romantik drama filmi, Eylül adındaki bir kadının hikayesini anlatmaktadır. bir gün başına bir gelen şanssız bir olay sonucu son bir ayını unutur. Ailesi, arkadaşları her şeyin yolunda olduğunu söyleyip dururken, Eylül bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başlar ve hatırlamadığı bir ayın peşinden Bozcaada’ya gider.

Sonsuz Aşk (Endless Love)

Kendilerini ayırmaya çalışan ebeveynleri yüzünden daha da kayıtsızlaşan bir aşk macerasını tutuşturan karizmatik bir erkekle ayrıcalıklı bir kızın hikayesini anlatan Endless Love, dram ve romantik türlerde vizyona girdi. Başrollerde; Alex Pettyfer, Robert Patrick, Rhys Wakefield, Joely Richardson ve Gabriella Wilde yer alıyor.
br>

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır (Only Lovers Left Alive)

Jim Jarmusch’in yönettiği film; dram, korku ve romantik türde vizyona girdi. Jim Jarmusch’un 2013 yapımı Only Lovers Left Alive filmi, yüzyıllardan biri birbirine aşık olan iki vampirin öyküsünü anlatıyor. Başrollerde; John Hurt, Tilda Swinton, Mia Wasikowska, Anton Yelchin ve Tom Hiddleston yer alıyor.

Balayı

Komedi ve romantik türde vizyona giren film, ülkenin en zengin işadamlarından biri olan Uğur ve çok ünlü bir oyuncu olan eşi Gül’ün hikayesini anlatmaktadır. Balayından bir hafta önce tanışmış ve yıldırım nikahı ile evlenmiş çift, günler geçtikçe ilişkileri ile ilgili yoğun bir hesaplaşmanın içine girerler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu