Sinema/TV - Haberler

Vizyondakiler

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek.

Süper kahraman X-Men geri dönüyor. Yine dünyayı büyük bir felakettten kurtarmak isteyen  Wolverine, zamanda yolculuk gerçekleştirir. Bazı engelleri aşmaya çalışan kahramanlarımız hem geçmişle hem de günümüzde mücadeleye etmek zorundadır.  

Tinker Bell Ve Korsan Peri The Pirate Fairy.

Peri Adası’nın Mavi Peri Tozu isminde kötü niyetli bir peri tarafından çalınır. Bu olayların gerçekleşmesinden sonra Skull Rock korsanları, Tinker Bell ile diğer peri arkadaşlarıyla güçlerini birleştirerek peri tozunu ne yapıp edip, geri getirmek için çalışmaya koyulurlar.

Djinn.

Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı olan bir çift, kendi ülkelerine dönmek üzere karar verirler. Oldukça lüks bir şehirde yaşama kararı olan çiftler için, her şey aslında yolunda gibi gittiğini zannederler fakat işler daha sonra hiçte yerinde gitmez. Evlerinin yakınlarında çıkan yaratıklar ile birlikte olaylar gelişir.

My Sweet Orange Tree.

José Mauro De Vasconcelos imzalı ünlü romanı Şeker Portakalı’nın filminBrazilya’da Minas Gerais adlı bir şehirde yaşayan Zeze, kendine özgü yetenekleri ve hayal gücü inanılmaz gelişmiş olan bir erkek çocuğun yaşam öyküsünü anlatıyor.

Kendisinin ve ailesiyle Şeker Portakalıyla paylaşmak, onun en büyük hayalidir. 2012 yılında uyarlanan film, Mayıs ayında ülkemizde bugünden itibaren vizyona girmiş bulunmakta.

Mavi Adam.

Yönetmenliğini Utku Çelik üstlenen film olan Mavi Adam/The Blue Man Irak’ta yabancı bir arkeolog’un başından geçen olayları ve 1991 yılında öldürülen Müslüman insanları konu alıyor. Filmin’in orjinal planı, çekimlerinin ABD’de yapılmasıydı fakat sonra dakika değişikliği ile birlikte, film Türkiye’de çekildi.

Telekinezi.

İrlanda yapımı olan bu film de İrlanda’nın küçük bir kasabasında yaşayan 11 yaşındaki küçük çocuk Neve kendi yaşadığı evinde ailesine yapılan kartliamdan sonra evinde tek başına yaşamak zorunda kalır.

Polisler olay yerine gelir ve bu yapan katliyamı yapanların çete üyeleri tarafından yapıldığını düşünürler. Fakat, küçük çocuk olayların bu evde olduğunu belirtmeye çalışır. Ailesine karşı yapılan olayları gözler önünde oluşan küçük çocuk, iyi niyetli bir çiftin yanına yerleşir.

Zayıflığın Esareti.

Başrollerini Isabelle Huppert, Kool Shen, Christophe Sermet, Daphné Baiwir, Nicolas Steil  paylaştığı Zayıflığın Esareti adlı film, 20.yy Fransız sinamasının ünlü senaristi olan Catherine Breillat 56 yaşındayken geçirdiği bir hastalık yüzünden vücudunun sol tarafını kullanamıyor.

Yaklaşık 5 ay hastanede kalan Breillat, tekrar romanını sinemaya dönmek isteyince Bad Love adlı romanı beyazperdeye aktarır.

Aşk Tutku.Dedikodu.

Mona Achache tarafından yazılan komedi filmi olan Aşk, Tutku, Dedikodu, Marie adlı lise dönemlerinden tanışıp sevgili olan Eric ile güzel bir şekilde hayatına devam eder. Fakat Eric kız arkadaşından tek istediği 10 yıl sonra bir ev satın alıp, hayatılarını orada geçirmek ister.

Ama Marie böyle bir hayata şu an için hazır olmadığınu Eric’e açıklar ve onu terkeder.

Kendisinin yaşı ilerledikçe güzelliğinin azaldığını fark etse de Marie, hiçbir engel olmadan gece hayatlarında takılmaya başlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu