Oyun Haberleri

Yeni Batman oyunundan yeni bilgiler ortaya atıldı

Batman serisinin yeni oyunu ile ilgili bazı bilgiler ve iddialar ortaya çıktı. Gelen bu bilgilere göre oyunun adı Batman Legacy olacak ve işleyiş anlamında serinin en farklı yapımlarından birisi karşımıza çıkacak. Haberin kaynağında ise E3 bilgilerini de sızdıran Sabi yer alıyor.

Yeni Batman oyununun adı Batman Legacy olabilir

New_WaSabi kullanıcı adı ile bazı sızıntılara sosyal medya hesaplarından yer veren Sabi, son olarak E3 2019 fuarı öncesinde ortaya çıkmış ve birçok bilgiyi fuar öncesinde sızdırmıştı. Microsoft, Ubisoft ve Bethesda’nın yaptığı konferans duyurularını fuardan günler önce sızdıran Sabi, bu sefer yeni batman oyunu ile ilgili bazı iddiaları ortaya attı.

Başta da belirttiğimiz gibi yeni oyunun adının Batman Legacy olacağı belirtilmiş. Ayrıca bu yeni oyunda ailenin bazı üyelerinin oynanabilir olacağı ve oyunun aile kavramı üzerine oturtulacağı belirtilmiş. Tabi bu konuda daha fazla detay ise şimdilik bulunmuyor. Yine de akla Thomas Wayne’in Flashpoint hikayesi ya da Bruce Wayne’in oğlu Damian Wayne akıllara geliyor. yeni Batman oyunu ile ilgili son paylaşım karakterin 80. yaş günü için gelmiş ve Warner Bros Montreal, bazı semboller ile oyuncuların aklını karıştırmıştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu