Sinema/TV - Haberler

Joker filminin devamı gelecek mi?

Joker filminin devamı gelecek mı? Gösterime girdiği ilk günden itibaren sinema gündeminin merkezine oturan Joker ile ilgili akıllardaki en önemli sorulardan birisi de işte bu. Özellikle oyunculuk anlamında herkesten tam puan alan Joker’in yönetmeni ve başrol oyuncusu işe bu sorunun cevabını vermiş.

Joker filminin devamı gelecek mi? 

Joker rolü ile harikalar yaratan ve Popcorn ile bir söyleşi yapan Joaquin Phoenix, devam filmi hakkında konuşmuş. “Todd ile genel olarak ilerde, birlikte neler yapabileceğimiz konusunda konuşuyoruz.” diyen Phoenix “Joker filmine başlamadan önce bu yapmak istediğim bir film değildi. Fakat şimdi benim için rüya rollerimden biri oldu. Bu konuda yapacak daha başka bir şey var mı bilmiyorum. Olsaydı herhalde Todd ile şu anda bir şeyler çekiyor olurduk, değil mi? Çünkü karakter ile nerelere gidebileceğimiz ihtimali sonsuz gözüküyor” ifadelerine yer vermiş.

Phoenix’in sözlerini adeta onaylayan Todd Phillips ise “Devam filmi için bir planımız yok. Joaquin’in yapmak istediği her şeyi yapardım. Fakat bu film, bir devam filmine hazırlık değil. Her zaman bir film olarak düşündük, o kadar.

Anlaşılan Joker filmi hem Joaquin Phoenix hem de Todd Phillips’in aklında her zaman bir filmlik bir projeymiş. Fakat ortaya çıkan sonuca bakarsak her iki ismin de akıllarının filmde kaldığını söyleyebiliriz. Joaquin Phoenix her ne kadar kariyerini devam filmleri üzerine konumlandırmasa ve bu uğurda Doctor Strange rolünü reddettiği söylense de Joker’den oldukça keyif almışa benziyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce devam filmi gelir mi ya da gelmeli mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu