Oyun Haberleri

God of War’un yeni Baldur figürü tam 1.200$ olacak

Koleksiyon işi özellikle ülkemizde iyice pahalı bir hale gelmiş durumda. Eskiden 1.000 TL altına çok güzel figürler, heykeller alabiliyorlarken özellikle döviz artışlarından sonra bu tarz özel ürünlerin iyice lükse kaydığını söylemek gerek. Üstelik bu sefer karşımızda fiyatı ile yurt dışında bile büyük ses getirecek bir ürün var.

God of War’un yeni Baldur figürü tam 1.200$ olacak

Geçtiğimiz yıl çıkan ve yılın oyunu da dahil birçok ödülü toplayan God of War için özel bir figür daha duyuruldu. Oyunda Kratos ile kıyasıya bir mücadeleye giren Baldur karakteri için özel olarak tasarlanan bu figürün fiyatı tam 1.200$ olarak açıklandı. 24.5 inç boyutu ile görsel olarak yer aldığı mekanı coşturacağa benzeyen bu figür oldukça detaylı bir şekilde tasarlanmış. Üstelik daha önce gördüğümüz ve Kratos ile Atreus figürüyle de uyumlu bir görünüme sahip olacak. Zaten iki figürü karşı karşıya koyduğunuzda çok daha anlamlı bir sahnenin ortaya çıktığını görüyoruz.

Figürün Ex adı verilen sürümünde iki figür için bağlantı görevi de üstlenen bir God of War logosu da ortaya konumlandırılmış olacak. önümüzdeki yıl çıkacak olan bu figürün görsellerine ve videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu