Oyun Haberleri

Call of Duty: Modern Warfare’dan yeni oynanış videosu geldi

FPS sektörünün en büyük markalarından bir tanesi olan Call of Duty: Modern Warfare‘dan yeni oynanış videosu geldi. Yeni nesil Call of Duty oyunlarına aralık kapı bırakan Call of Duty: Modern Warfare, hikaye modunun yanında çevrimiçi moduyla da dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz gün oyunun 2v2 Gunfight moduyla alakalı videoların yayınlanacağı açıklanmıştı. Beklenen videolar Twitch yayıncıları tarafından yayınlandı. Activision‘la birlikte ortak çalışan yayıncılar, 2v2 modunu kendi hallerince oynadılar.

Call of Duty: Modern Warfare’dan yeni oynanış videosu geldi

İki oyuncunun takım olduğu ve dört kişilik bir oyun modu olan Gunfight‘ı düello olarak da nitelendirebiliriz. Oyuncuların ölümüne savaştığı modda en çok maç galibiyeti alan taraf kazanıyor. Çevrimiçi tarafta taktiksel öğelere de yer veren geliştiriciler, oyuncuları yine saatlerce ekran başına kitleyecek gibi gözüküyor. 

1 Ağustos tarihinde tüm çevrimiçi modları açıklayacak olan Activision, oyuncuların bu tarihi beklemesini istiyor. Battle Royale modu konusunda hala ses çıkartmayan yapımcılar, muhtemelen Battle Royale modunu ilerleyen dönemlerde oyuna ekleyecek. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkacağı belirtilen Call of Duty: Modern Warfare, senaryo moduyla birlikte heyecanla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu