Oyun Haberleri

Mount & Blade II: Bannerlord yeni geliştirici günlüğü yayınlandı

Mount & Blade II: Bannerlord için yeni geliştirici günlüğü yayınlandı. Bu haftanın konuğu Taleworlds’ta oyunun hikaye campaing modunun baş tasarımcısı Ömer Sarı oldu. Ömer Sarı Campaing modu ile ilgili soruları yanıtladı..

Mount & Blade II: Bannerlord için yeni geliştirici günlüğü yayınlandı

Şüphesiz Mount & Blade II: Bannerlord‘un en çok merak edilen yanlarından biri de oyunun hikaye modunda hangi değişikliklerle karşılaşacağımız. Geliştirici ekip önceki oyunlara göre daha derin, daha ayrıntılı bir dünya yaratmak için yaklaşık 7 yıldır çalışıyor. Mount & Blade II: Bannerlord’un hikaye modunun baş tasarımcısı Ömer Sarı, hikaye modu ile ilgili sorulan soruları yanıtladı:

Mount & Blade II: Bannerlord’un en sevdiğiniz yanı nedir?
“Oyun, ticaret sistemi, kaynak üretimi, refah, sadakat vb. Gibi arka planda çalışan karmaşık sistemlerden oluşuyor ve özellikle bu sistemlerin birbirlerini nasıl etkileyebileceği ile ilgileniyorum. Bir bölgedeki köylerin basılması ve karavanların yağmalanması, belirli bir ticaret malının üretimini engelleyebilir ve bu da uzak bir krallığın ekonomisini etkileyebilir.

Bannerlord’da en sevdiğiniz ülke hangisi?
“Khuzait’leri çok seviyorum. Kabile doğalarını ve birlik yapılarını seviyorum. Düşmanlarınızın, atlı birliklerin  altında ezilmesini izlemek harika. Ayrıca, atlı okçu her zaman işleri kolaylaştırıyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu