Oyun Haberleri

Death Stranding’den ilk sızıntı: Ön sipariş içeriği sızdı

Görünüşe bakılırsa bu hafta Death Stranding ile ilgili bilgi bombardımanına tutulacağız. Henüz resmi duyuru yapılmamış olsa da Death Stranding’in ön sipariş paket ile ilgili bilgiler ve bir görsel sızdı. PlayStation Store‘dan alınan görsel ile birlikte, Death Stranding’i ön sipariş veren oyunculara verilecek oyun içi eşyalar da ortaya çıkmış oldu.

PS4 özel oyunu Death Stranding’in ön sipariş içeriği sızdı 

Uzun yıllardır gizemini koruyan Death Stranding ile ilgili ilk sızıntı geldi. Hideo Kojima’nın yaklaşık dört yıldır Kojima porductions çatısı altında geliştirdiği PlayStation 4 özel oyunu ve muhtelemen PlayStation 5’in de çıkış oyunlarından biri olacak olan Death Stranding’in PlayStation Store ön sipariş içeriği ortaya çıktı. Sızan görsele göre, Death Stranding’i PlayStation Store üzerinden ön sipariş veren oyuncuları şu içerikler bekliyor. Sızan içerikler oyun hakkında da bir fikir edinmemizi sağlıyor.

* PlayStation 4 dinamik teması
* PlayStation Network avatarı (Chibi Ludens)
   Oyun içi öğeler;
* Altın “Sam” Güneş Gözlüğü
* Altın Zırh Plakası
* Altın Şapka
* Altın Hız İskeleti
Oyun içi öğeler hikaye ilerleyişi sırasında açılacak. Görünen o ki Sam karakterinin kostümü zırh görevi de görecek. Zırhın altın olması, zırhın seviyesini mi gösteriyor, yoksa sadece kozmetik bir öğe mi bunu kestirmek güç. Yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu