Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077’nin Trauma Takımı detaylandırıldı

Açık dünyası ve rol yapma öğeleriyle çok detaylı bir yapıda olan Cyberpunk 2077 kanadından yeni bir bilgi daha geldi. Önümüzdeki E3 fuarında gösterileceği açıklanan Cyberpunk 2077’yi büyük ihtimalle Microsoft’un sunumunda göreceğiz. Yeni bir oynanış videosunun ve oyunun çıkış tarihinin gösterileceğini düşünen oyunculardan önce Cyberpunk evreninin masa oyununun yapımcılarından olan Mike Pondsmith, oyun hakkında bazı bilgiler verdi. Cyberpunk 2077’nin yapımında da çalışan Pondsmith, 48 dakikalık oynanış videosunda gözüken sahnelerin tartışıldığı Reddit başlığının altında oyun içerisinde bulunan Trauma Takımı’nın ne iş yaptığını açıkladı.

Cyberpunk 2077’nin Trauma Takımı tanıtıldı

Pondsmith, Cyberpunk 2077 evrenine şifacı bir sınıfın eklenmesinin zor olduğunu belirtirken, bunun yerine bu işi NPC’lerin yapmasına bırakmış. Savaşlarda tabi ki kendimizi bir şekilde toplayacağımızı biliyoruz fakat, Cyberpunk 2077’de diğer rol yapma oyunlarında olduğu gibi ölüleri dirilten veya büyük oranda sağlık yardımı yapan bir sınıf bulunmuyor.

Bunun yerine Cyberpunk 2077 evrenine Trauma Takımı‘nı eklendiğini belirten Pondsmith, bu paramedik takımının çağırıldığı halde her yere 3 dakika içerisinde gittiğini ve yararlıları iyileştirdiğini açıkladı. Uçan araçlar kullanan Trauma Takımı ile oyunda bol bol karşılaşacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu