Oyun Haberleri

Epic Store patronu, Vampire oyununun yapımcısına açgözlü dedi

Geçtiğimiz gün Epic Store üzerinden başlatılan mega indirimler, PC oyuncularını oldukça sevindirdi. Steam‘in yaptığı tarzda yapılan indirimler sonucunda AAA oyunlar kaçırılmayacak indirime girdi. Bu indirimler arasında yeni Vampire oyunu Vampire The Masquerade: Bloodlines 2, 92 TL‘den 32 TL‘ye inmişti. Yapılan bu indirim sonucunda büyük bir oyuncu kesimi çok ucuz fiyattan oyuna sahip oldu. Ancak indirimler başladıktan kısa bir süre sonra Vampire The Masquerade: Bloodlines 2, satıştan çekildi. Ortaya çıkanın bir fiyat hatası olduğu düşünülse de, aslında durum pek öyle değil.

Epic Store patronu, Vampire oyununun yapımcısına açgözlü dedi

Belirtilenlere göre oyunun dağıtımcısı olan Paradox, oyunun satışını Epic Store üzerinden durdurmuş durumda. Oyunu indirimler sırasında çok ucuz fiyattan ve az kar oranından satan Paradox, indirimlerden pek memnun kalmamışa benziyor. Bunun üzerine Epic Store’un patronu Sergey Galyonkin, Paradox’u açgözlü olamakla suçladı.

Oyuncuların sorularını yanıtlayan Epic Store‘un patronu, verdiği cevaplar arasında Paradox’a açgözlü dedi. Bakalım Vampire The Masquerade: Bloodlines 2, indirimler sırasında tekrar satışa çıkartılacak mı? Umarız Paradox bu ani kararından vazgeçer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu