Oyun Haberleri

League of Legends şampiyonları Coca-Cola şişelerinde

Coca-Cola ve Riot Games işbirliği ile hayata geçirilen Coca-Cola & League of Legends projesi kapsamında, League of Legends şampiyonları Coca-Cola Şekersiz Pet 450ml şişelerinde yer alacak. Dünyaca ünlü “League of Legends” oyununun aralarında Irelia, Zed, Yasuo, Lux, Kayn ve Blitzcrank’ın bulunduğu altı karakter, Coca-Cola Şekersiz Pet 450ml ambalajlarında yer alacak. Sınırlı sayıda üretilecek, özel tasarım Coca-Cola Şekersiz Pet 450ml şişeleri; Migros, Carrefour, A101 mağazalarında ve Burger King, Arby’s, Popeyes, Usta Dönerci ProGamer menülerinde satışa sunulacak.

League of Legends şampiyonları Coca-Cola şişelerinde

League of Legends’ı yakından takip eden koleksiyon tutkunu oyuncular bu habere oldukça sevinecektir. Oyunun en çok tercih edilen karakterlerinden altısını şişelerine ekleyen Coca Cola, bakalım ilerleyen dönemlerde LoL için başka etkinlikler de düzenleyecek mi?

E-spor kanadında ülkemizde emin adımlarla ilerleyen League of Legends için, Türkiye’de e-spor tarafının en büyük destekçi oyunlarından bir tanesi olmayı başardı diyebilliriz. E-spor sayesinde kendisine büyük bir kitle oluşturan League of Legends, ülkemizde son olarak maçları için özel bir alan bile inşa etmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu