Oyun Haberleri

Mass Effect’ten esinlenen 18+ oyuna rekor bağış geldi

Rol yapma oyunu denince akla ilk gelen serilerden bir tanesi olan Mass Effect, şüphesiz hepimizin aklında yer etmiştir. Karakterleri, karakterler arasındaki ilişkileri ve hikayesiyle oyun dünyasında iz bırakan seri, her bir oyunuyla belli bir kalitenin üzerinde olmayı başardı. Onlarca oyuna ilham olan seri, bu kez oldukça ilginç bir oyuna ilham olmuş durumda. Geride bıraktığımız dönemlerde duyurulan Subverse isimli oyun, fazlasıyla Mass Effect‘e benziyor. Karakterleri, çizim tarzı ve grafikleriyle tam bir sci-fi temaya sahip olan yapım rol yapma mekaniklerinin yanında 18+ cinsel öğeler de içermekte.

Mass Effect’ten esinlenen 18+ oyuna rekor bakış geldi

Kickstarter kampanyasıyla hayata geçirilen Subverse projesi böylesine öğeler barındırınca, oyuncuları projeye adeta para yağdırdı. Diğer 18+ oyunlardan farklı olarak Divinity Original Sin serisine benzer oynanış mekanikleri içeren yapım, sandığınızdan daha zor bir oynanışa sahip.

1.900.000 dolar bağış alan Subverse, oyun dünyasında Kickstarter’da bu denli para alan nadir oyunlar arasına girdi. Sinematik sahneleriyle de dikkatleri üzerine toplayan Subverse, bu yıl içerisinde Steam üzerinden oyuncularla buluşacak. Oyun hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu