Oyun Haberleri

PS5’in kontrolcüsü için ortaya çıkan görsel oyuncuları heyecanlandırdı

Sekizinci konsol jenerasyonunun yavaş yavaş sonuna gelirken PlayStation 5 hakkında ortaya yeni bir görsel daha çıktı. Ortaya çıkan görsele göre PlayStation 5, oyun geliştiricilerine çoktandır gönderilmiş durumda. Geliştirici kitleriyle birlikte konsolun kontrolcüsünü de yapımcılara yollayan Sony, resmi bir açıklama yapmadı, ancak sızdırılan PlayStation 5 kontrolcüsü oyuncuları heyecanlandırmış durumda. Dualshock 4’e göre biraz daha kaba duran Dualshock 5, dokunmatik bir ekrana sahip.

PS5’in kontrolcüsü için ortaya çıkan görsel oyuncuları heyecanlandırdı

Dualshock 4’te dokunmatik bir yüzeyle oyuncuların karşısına çıkan Sony, bazı oyunlarına bu kısmı entegre etmişti. Ancak üçüncü parti oyunlarda bu dokunmatik yüzeyin kullanımıyla pek fazla karşılamamıştık. Yeni dokunmatik ekranın oynanışa nasıl bir şekilde etki edeceğini merak ediyoruz. Diğer bir yandan bu görselin büyük ihtimalle sahte çıkacağını da tahmin ediyoruz. Ancak şu anda PlayStation 5‘i yakından takip eden oyuncuların bu görseli oldukça fazla ciddiye aldığını belirtelim.

PS5‘e karşılık olarak Microsoft’un da ne yapacağı merak konusu olmuş durumda. Umarız iki büyük firma da oyuncuları memnun edecek seçeneklerle piyasaya çıkabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu