Oyun Haberleri

Red Dead Redemption 2’nin PC söylentisi gerçek değil!

Geçtiğimiz gün 4Chan forumlarında oyunlar hakkında sızıntı yapmasıyla ünlenmiş bir kullanıcı, Red Dead Redemption 2‘nin PC platformuna geleceğini belirtmişti. 22 Nisan günü Epic Store‘a özel bir şekilde duyurulacağı belirtilen sızıntı maalesef yalan çıkabilir. Çünkü aynı kullanıcı, Super Mario Odyssey‘in de Epic Store‘a özel bir şekilde çıkacağını iddia ediyor. 4Chan kullanıcısı, Super Mario Odyssey‘in 9 Mayıs tarihinde PC platformuna duyurulacağını iddia etti. Nintendo’nun tarihine baktığınızda konsola özel oyunlarını başka bir platforma çıkarma olasılığının çok düşük olduğunu görebilirsiniz.

Red Dead Redemption 2’nin PC sızıntısı doğru olmayabilir!

Çünkü Super Mario Odyssey‘in PC platformuna gelmesi demek, Nintendo Switch‘in daha az satması demek. Ve bunun da Nintendo’nun hiç işine gelmeyeceğini tahmin edebiliriz. Böylelikle sahte Super Mario Odyssey sızıntısıyla birlikte Red Dead Redemption 2‘nin PC platformuna geleceğini belirten sızıntının da yalan olduğunu düşünebiliriz.

Yine de Rockstar GamesRed Dead Redemption 2‘nin PC’ye asla gelmeyeceğini belirten açıklamalarda bulunmadı. Yani oyunun PC platformuna gelmemesi için hiçbir sebep bulunmuyor. Bakalım geliştiriciler, oyunu GTA 5’te olduğu gibi PC platformuna getirecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu