Oyun Haberleri

Anthem’ın son yaması oyunu yine bozdu

Bu senenin en magazinsel oyunu olma yolunda hızla ilerleyen Anthem‘ın başı adeta beladan kurtulmuyor. Oyunu düzelteceğine söz veren BioWare, son güncellemeyle birlikte oyunda yine teknik hatalara yol açmış durumda. Yeni güncellemeden sonra oyunda eşya düşürme sisteminde ortaya çıkan hatalar, oyuncuları adeta çileden çıkarttı. Abdest alması gereken oyun kıvamında olan Anthem, bu sebeplerden dolayı oyuncu kaybetmeye devam ediyor. Başı bir türlü sıkıntıdan kurtulmayan BioWare ise her geçen gün imajını zedelemeyi sürdürüyor.

Eleştiri toplayan Anthem’ın son yaması oyunu yine bozdu

Bir zamanlar özellikle Mass Effect serisi sayesinde adını video oyun tarihine altın harflerle yazdıran geliştirici ekip, Anthem‘ı düzeltmeye kararlı. Özellikle Stronghold görevlerinde karşılaşılan teknik sıkıntıların üstesinden gelemeyen BioWare’ın, tutumu oyuncuların sinirini dindirse de, bazı oyuncuların geliştiricilere maalesef artık tahammülü kalmadı.

Geçtiğimiz gün ise oyunun yapımcılarından Ben Irving, oyunun bu durumu yüzünden oyunculardan özür diledi. Oyunu daha iyi bir hale sokmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirten yapımcı ve ekibi Anthem‘ı umarız oynanabilir bir hale sokmayı başarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu