Oyun Haberleri

Battlefield 5 için planlanan ancak sonrasında iptal edilen özellik

Battlefield 5 ile oynanış anlamında seriye yeni bir soluk getiren DICE kanadında oyunla alakalı yeni bir özellik daha ortaya çıktı. Belirtilene göre Battlefield 5 geliştirilirken, oyunda yaralanan takım arkadaşımızı sürükleme özelliği eklenmiş. Arkadaşlarımızı sürükleyerek güvenli bölgeye taşıdığımız bu mekanik sayesinde takım oyununun daha fazla ön plana çıkartılması düşünülmüş. Ancak DICE’ın yeni yayınlanan blog yazısında belirtilene göre bu mekaniğin genel olarak oyuna negatif etkisi olabileceğini düşünen geliştiriciler, yaralı sürükleme olayını tamamen oyundan kaldırmış. Oyuna eklenen mekaniklerle oyuncuların neler yapabileceğini kestirmek güç. Belki de DICE, oynanışa değil de arkadaş sürükleme mekaniğin topluluğa zarar vereceğini düşündüğü için oyundan kaldırmıştır.

Battlefield 5 için planlanan ancak sonrasında iptal edilen özellik

Firestorm modu ile birlikte oyuna yeni oyuncular çekmeyi hedefleyen DICE, Battlefield 5 mekaniklerini Battle Royale ile harmanlayacak. Bakalım geliştiriciler, bu sıralar oldukça popüler olan Battle Royale mekaniğinin altından kalkabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Diğer bir yandan Firestorm moduna karşılık olarak Apex Legends’ın da elinin oldukça sağlam olduğunu belirtelim. Umarız Apex Legends da yoluna herhangi bir engel çıkmadan devam eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu