Oyun Haberleri

Hideo Kojima, her gün saatlerce Death Stranding oynuyormuş

Death Stranding‘in çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak merakla beklenen oyun ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Twitter hesabını aktif bir şekilde kullanan Hideo Kojima, Death Stranding’in yapım aşamasında kritik bir bölümün geride bırakıldığını belirtti

Hideo Kojima her gün saatlerce Death Stranding oynuyormuş

Kojima Productions‘ın pazarlama ve iletişim departmanının başındaki isim Aki Saito, Hideo Kojima’nın her gün Death Stranding oynadığını belirtti. Oyunun henüz hata ayıklama aşamasında olmadığını ifade eden Saito,sözlerine şöyle devam etti;  “Geliştirme araçlarında oluşan tüm oyun öğeleri Death Strandig’in içine dahil ediliyor. Her gün Hideo’nun PlayStation 4‘te oyunu oynaması, oyuna bağlanması, ayarlama yapması gerekiyor. Oyuna bazı elementler ekliyor. Bazı elementleri de oyundan çıkartıyor. Bu yapım aşamasında kritik bir eşik.” dedi.

Hideo Kojima’nın gizemli oyunu Death Stranding’in 2020 yılından önce çıkması bekleniyor. Daha önce Kojima, oyunun 2020 Tokyo Olimpiyatlarından önce hazır olacağını açıklamıştı. Bakalım bugün düzenlenecek olan PlayStation etkinliğinde Death Strandig ile ilgili yeni bir şeyler görebilecek miyiz? PlayStation etkinliği TSİ gece 12’de başlayacak.   

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu