Oyun Haberleri

Apex Legends geliştiricileri, hileci oyunculara acımıyor

Apex Legends‘a birlikte oyunun geliştiricileri bugünlerde adeta bayram havasında. Sadece 1 ayda 50 milyon oyuncuya ulaşan yapım, rakiplerini kıskandırıyor. Ancak bu kadar fazla oyuncunun bulunduğu bir rekabetçi oyunda tabi ki kötü huylu oyuncular da olacaktır. Açıklanan yeni bilgiye göre Respawn ekibi, yaklaşık 16 bin oyuncuyu sınırsız olarak oyundan uzaklaştırmış. Diğer bir yandan açıklanan bu rakamın oyunun ilk ayına değil, ilk 10 gününe ait olduğunu belirtelim.

Apex Legends geliştiricileri oyuncuları cezalandırıyor

Yani oyunun ilk 10 gününde oyunu oynayan oyuncular arasından 16 bin kişi cezalandırılmış durumda. Çeşitli hileler yüzünden oyunu oynanmaz hale getiren hileciler ile olan savaşta Respawn ekibinin radikal kararlar alması oldukça güzel.

Tüm bunların yanında Fortnite ve PUBG‘nin, Apex Legends karşısında oyuncularına ne gibi yenilikler sunacağını merak ediyoruz. Oyun için uzun bir yol haritası açıklayan geliştiriciler, yıl boyunca Apex Legends için karakter çıkartacak. Gün geçtikçe oyuncu sayısını yükselten başarılı oyun, bakalım bu popülaritesini ne zamana kadar sürdürecek. Akıcı oynanış mekanikleriyle oyuncuları kendine bağlayan Apex Legends hakkında fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu