Oyun Haberleri

PS4’ün yeni özel oyunu Days Gone’ı bitirmek kaç saat sürecek?

PlayStation 4 sahiplerinin merakla beklediği yeni oyun Days Gone, önümüzdeki ay piyasaya çıkacak. 26 Nisan tarihinde oyunculara sunulacak olan oyunun kaç saatte bitirildiği açıklandı. Gamereactor’ün geliştiricilerle yaptığı röportaja göre Days Gone’ın ana senaryosunu bitirmek 30 saat sürecek. Macera dolu bir yolculuk hikayesi olacağını düşündüğümüz yapımın ara sahneleri ise 6 saat sürecek. Hikaye anlatımına özel gösteren geliştiriciler, oyunculara unutulmaz bir deneyim yaşatmak istiyor.

Days Gone’ı bitirmek kaç saat sürecek?

Hikaye videolarıyla karısıyla bazı sıkıntıları olduğunu düşündüğümüz karakterimizin hikayede zorlu seçimler yapması gerekecek. Şiddet bakımından fazlaca öğe barındıran yapım, The Last of Us Part 2‘den önce, zombi oyunlarına hayran oyuncuları kendine bağlayacaktır.

Genel itibariyle oyundan en önemli mekaniklerinden biri de kendi taşıtımız olan motosiklet olacak. Oyunda yer alan motosikletimiz bozulacak. Motorumuzu tamir etmek için yedek parça bulmaya çalışacak, riske girip düşman üslerini ele geçireceğiz. Tüm bunların yanında oyun içerisinde bulunan yaratıklar oyun boyunca bizi rahat bırakmayacak. PS4 sahibi olup da Days Gone için heyecanlı mısınız? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu