Oyun Haberleri

Netflix’e göre Türkiye’nin en yavaş interneti Türk Telekom oldu

Global olarak en çok tercih edilen dizi ve film izleme platformu olan Netflix, ilginç bir bilgi açıkladı. Sadece internet üzerinden erişilen bir sisteme sahip olan Netflix, dünya genelinde hangi ülkenin ortalama ne kadar hıza erişebildiğini kullanıcılarıyla paylaştı. Açıklanan haritaya göre Türkiye’nin ortalama internet hızı, Netflix’in bulunduğu diğer ülkelere nazaran daha düşük seviyede. Ancak bu grafiği bir kenara bıraktığımızda Netflix, ülke bazlı olarak da bir grafik yayınlamış durumda. Bu grafiğe göre Türkiye’nin en yavaş internetini Türk Telekom veriyor. Verilen bilgiye göre Türk Telekom kullanıcıları, Netflix içeriklerine ortalama 2.33 Mbps hızla erişiyor.

Netflix’e göre en hızlı internet hangi sağlayıcıya ait?

Türk Telekom‘un bir üstündeyse 2.70 Mbps hızla D Smart yer alıyor. Listenin birinci sırasındaysa Turknet yer almakta. 3.30 Mbps hızla Türkiye’yi adeta sırtlayan Turknet, Netflix içeriklerine en hızlı erişim olanağı veren sağlayıcı oldu.

Peki siz yayınlanan bu listeden hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz. Ayrıca kullandığınız sağlayıcının, Netflix için yeterli olup olmadığı konusunda aklınızda soru işaretleri var mı? Fikirlerinizi yorum kısmında paylaşmayı unutmayın! Son olarak ilgili grafiğe buradan ulaşabilir veya dünya genelinde (Netflix içerikleri dahilinde) Türkiye’nin hangi konumda olduğunu merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu