Oyun Haberleri

Mortal Kombat 11’in yeni karakteri belli oldu: Jade geri dönüyor

Mortal Kombat 11‘in karakter listesi yavaş yavaş belli oluyor. Aslında Mortal Kombat 11’in karakter listesinin tamamı, Steam DB sitesi sayesinde ortaya çıktı. Mortal Kombat 11’de yer alacak olan karakterlerin tamamı, bu listede yer alıyor. Ancak resmi olarak tüm karakterler henüz belli olmuş değil. Geçtiğimiz gün itibariyle Steam DB listesinde de yer alan Jade karakteri, yeni bir oynanış videosu eşliğinde resmi olarak da duyuruldu. Jade oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz. 

Mortal Kombat 11 Jade oynanış videosu yayınlandı

 

Steam DB sitesinde Mortal Kombat 11 başarımları ortaya çıkmıştı. Güncellenen başarım listesinde yer alan karakter kodları ve temsil ettiği düşünülen  karakterler; ERR (Erron Black), KUN (Kung Lao), FRO ( Frost), JAD (Jade), CAS (Cassie Cage), KOT (Kotal Kahn), SCO (Scorpion), Sonya Blade (SON), Sub-Zero (SUB), ve Kabal (KAB)

Başarım listesinde de JAD kod adı ile yer alan Jade karakteri geçtiğimiz gün itibariyle resmi olarak da duyuruldu. Bakalım bu listede yer alan diğer karakterler ne zaman açıklanacak.   

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu