Oyun Haberleri

‘Death Stranding korkutucu, iç karartıcı ve karmaşık!’

Norrman Reedus, Hideo Kojima‘nın merakla beklenen oyunu Death Stranding ile ilgili yeni açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu Hideo Kojima’nın yazıp yönettiği Death Stranding’de, Sam Porter Bridges karakterini canlandırıyor. Neredeyse her röportajında bir Death Stranding sorusu ile karşılaşan Reedus, oyun ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Death Stranding ne zaman çıkacak?

Death Stranding hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Yayınlanan birkaç hikaye fragmanından ve oyundaki ana karakterin sadece yürüdüğü oynanış videosundan, Death Stranding’in konusu ile ilgili bir bilgiye sahip olmak oldukça güç. Norman Reedus‘da bu duruma atıfta bulunarak Death Stranding’in hikayesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “Yayınlanan fragmanlar oyunla ilgili büyük resmi size göstermiyor. Bu tamamen başka bir şey gibi. Çılgınca ve karmaşık bir oyun. Etrafınızdaki herkesi ortadan kaldırmak yerine, herkesi bir araya getiriyor. Çok olumlu bir video oyunu, ama aynı zamanda hem korkutucu hem de iç karartıcı.” 

Görünen o ki, oyunda yer alan oyuncular da Death Stranding’in ne olduğunu tam çözebilmiş değil. Death Stranding’in çıkış tarihi henüz bilinmiyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu