Oyun Haberleri

Mads Mikkelsen ve Hideo Kojima nasıl bir araya geldi?

Bu senenin en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan Death Stranding, Hideo Kojima takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Metal Gear serisinde ortaya koyduğu sinematik anlatımı, yeni nesilde bir kez daha karşımıza çıkartacak olan başarılı geliştiriciyi bir kenara koyduğumuzda, oyunun yıldızlarından olan Mads Mikkelsen, Death Stranding ile alakalı bazı açıklamalar yaptı.

Hideo Kojima ve Mads Mikkelsen ilişkisi

Polygon ile yaptığı röportajda yeni filmi Polar hakkında konuşan Mads Mikkelsen, Hideo Kojima ile nasıl tanıştığını ve oyun dünyasına nasıl adım attığını açıkladı. Kojima ile ortak bir arkadaşının olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, Kojima’nın filmlerini izlediğini belirtti. Kendisinden daha genç olan arkadaşının Kojima’yı, “Oyunculuğun Godfather’ı” olarak tanımladığını söyleyen Mads Mikkelsen, projeye ilk baktığında hiçbir şey anlamadığını söyledi.

Sonrasında Kojima’yı bir dahi olarak tanımlayan Mads Mikkelsen, Death Stranding ile alakalı olarak, daha önce hiç böyle bir şey görmediğinin altını çizdi. Oyunun geliştirme sürecinde hala çalışmalara devam ettiğini söyleyen Mads Mikkelsen, Death Stranding’in geliştirme sürecinin yakın bir zamanda biteceğini söyledi. Bakalım oyun çıktığında bekleyenlerini memnun edebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu