Oyun Haberleri

Ölen karakter, Thor’a yardım etmek için Endgame’de geri gelecek

Infinity War filminde evrenin yarısını öldüren Thanos, Avengers Endgame filminde bir kez daha karşımıza çıkacak. Son fragmanla Avengers hayranlarını iyice heyecanlandıran Marvel yapımcılarının yeni filmde nasıl bir senaryo ile karşımıza çıkacağını merak ediyoruz. Şimdi ise Revenge of the Fans isimli sitenin belirttiğine göre ikinci Thor filminde ölen Frigga’nın, Avengers Endgame’de geri gelecek. İlgili site daha öncesinde Infinity War ile alakalı bazı iddialar ortaya atmış ve bu iddiaların çoğu doğru çıkmıştı. Yani kaynağın oldukça sağlam olduğunu söyleyebiliriz.

Avengers Endgame’de, Thor’un annesini yeniden görebiliriz

Aynı zamanda Odin‘in eşi de olan Frigga’yla birlikte filmde Odin’in de gözüküp gözükmeyeceği merak ediliyor. Thor Ragnarok filminde ölen karakter (Odin), bir kez daha ortaya çıkabilir. Zaman yolculuğu teorisi gerçek olursa, Thor filmlerinde gördüğümüz ancak sonrasında hayatını kaybeden çoğu karakterle tekrar karşılaşabiliriz.

Captain Marvel‘ın da dahil olacağı Avengers Endgame filmi, muhtemelen tekrar gişe rekorları kıracaktır. Infinity War filminden daha büyük beklenti oluşturan yapım, Marvel tarihinin en çok para kazandıran filmi olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu