Sinema/TV - Haberler

Dwayne Johnson’dan, Hızlı ve Öfkeli hayranlarını üzen haber geldi

Hollywood’un en çok gelir elde eden markalarından bir tanesi olan Hızlı ve Öfkeli serisi, bu sene Hobbs and Shaw yan filmiyle devam edecek. Dwayne Johnson ve Jason Statham‘ın başrolde olacağı yan filmde iki karakterin çıkacağı özel bir görev anlatılacak. Idris Elba’nın kötü karakter olduğu film hakkında röportaj veren Dwayne Johnson, verdiği yeni röportajda Hızlı ve Öfkeli serisinden bahsetti. Dokuzuncu filmiyle seyircilerin karşısına çıkacak olan seride hikayenin nerelere sürükleneceği merak ediliyor. Ancak Dwayne Johnson’ın açıkladığı bilgiye göre kendisi Hızlı ve Öfkeli 9’da yer almayacak.


Dwayne Johnson’dan hayranlarını üzen haber geldi

Bu açıklamasıyla hayranları şaşırtan Dwayne Johnson, muhtemelen Hoobs and Shaw filminde karıştığı olaylar sonucunda dokuzuncu filmin hikayesinde yer almayacak. Planlarının her zaman Hızlı ve Öfkeli evrenini genişletmek olduğunu söyleyen Johnson, Hobbs and Shaw filminde yarım kalmış bir olayın bitirileceğine dikkat çekti.

Diğer bir yandan seriye yeni karakterlerin de katılacağı tahmin ediliyor. Muhtemelen bu yeni karakterler, ana seride gözükmeden önce Hobbs and Shaw filminde karşımıza çıkacak. 2 Ağustos 2019 tarihinde çıkacak olan film, merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu