Oyun Haberleri

God of War 3 artık PC platformunda oynanabilir hale geldi

Yıllardır geliştirilen RPCS3 isimli PlayStation 3 emülatörü artık daha iyi bir halde çalışıyor. Çoğu oyunu çalıştırmayı başaran RPCS3, PlayStation 3’ün özel oyunlarını çalıştırmakta güçlük çekiyordu. PC oyuncularının en çok oynamak istediği oyunlardan bir tanesi olan God of War 3, son güncellemeyle birlikte PC’de oynanabilir oldu. Yayınlanan videoya göre oyun PC platformunda oldukça akıcı oynanabiliyor. Yine de bazı sahnelerde FPS’in 20’lere düştüğünü görüyoruz.

God of War 3’ü PC’de oynamak

Fakat oyunu oynamak isteyen oyuncular, bu tarz düşüşleri göz ardı edecektir. God of War serisinin en çok sükse yapan oyunlarından bir tanesi olarak gösterilen üçüncü oyun, Kratos’un Yunan mitolojisindeki hikayesine son veriyordu. Son olarak PlayStation 4 platformunda oyuncuların karşısına çıkan God of War, seriyi hikaye anlamında baştan aşağıya değiştirmişti.

Hala oyunu yüksek FPS seviyesinde çalıştırmak için geliştirmelere devam eden yazılımcılar, muhtemelen bu sene oyunu 60 FPS seviyesine taşıyacaktır. Son olarak emülatörü kullanmak için güçlü bir sisteme ihtiyacınız olduğunu belirtelim. Aksi taktirde oyunları pek verimli çalıştıramayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu