Oyun Haberleri

Resident Evil 2’nin demosu, Microsoft Store’da gözüktü!

Bir süre önce, Capcom‘un Resident Evil 2 için bir kısa demo yayınlayacağına yönelik haberler çıkmıştı. Ancak Capcom tarafından bu haberlerle ilgili bir doğrulama ya da yalanlama gelmedi. Bugün de bir kullanıcı Microsoft Xbox Live Store sayfasında, Resident Evil 2’nin “1-Shot” adlı demo sürümü listelendi.

Resident Evil 2 demo ne zaman yayımlanacak?

Artık Resident Evil 2 için kısa bir demo yayınlanacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Microsoft Store’da keşfedilen ve daha sonra kaldırılan listelemede, Resident Evil 2’nin demosu ve demonun ayrıntılı bilgileri listelendi. Microsoft Xbox Live Store’da yer alan listelemede, demo açıklamalarında şu ifadelere yer veriliyor.

“Bu özel olarak ayarlanmış demo, yeni yeniden tasarlanan Resident Evil 2’yi deneyimlemenize izin verir, ancak uyarılırsınız: Ölümden sonra istediğiniz kadar çok kez devam edebilirsiniz ancak, demoyu tamamlamak için yalnızca 30 DAKİKA süreniz kalır.  Raccoon Polis Departmanının sunduğu tüm bulmacaları çözmeye çalışın. Seçim senin! Başlangıçta 1998’de piyasaya çıkan Resident Evil 2, tüm zamanların en ikonik oyunlarından biri olarak gelecek nesil konsollar için yeniden tasarlandı. – Leon Kennedy ve Claire Redfield’i yeni bir üçüncü şahıs görüşünü kullanarak kontrol edin. Capcom’un tescilli RE Engine’ini kullanarak çarpıcı bir şekilde yeniden inşa edilen Raccoon City’nin zombi istilası altındaki bölgelerini keşfedin. – Yeni bulmacalar, hikayeler ve bölgeler Not: Bu demo 1/31/2019 tarihine kadar kullanılabilir. Oturum açmış olmanız ve aktif bir internet bağlantınız olması gerekir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu