Oyun Haberleri

Just Cause 4’ün PS4 kutulu sürümü dijitalden uyguna satılacak

Avalanche Studios tarafından geliştirilen aksiyon ve macera oyunu olan Just Cause 4‘ün çıkmasına çok az bir süre kaldı. Serinin hayranları oyun için heyecanlanırken, bugün Sony Eurasia’dan oyunun kutulu sürümü ile ilgili sevindirici bir açıklama geldi.

Just Cause 4’ün PlayStation 4 kutulu  sürümü daha uygun olacak

Just Cause 4, 4 Aralık 2018 tarihinde çıkış gerçekleştirecek. Oyunun çıkmasına çok az bir zaman kala, Sony Eurasia’dan oyunun kutulu sürümü ile ilgili güzel bir haber geldi. Firma, Just Cause 4′ün PlayStation 4 kutulu sürümünün dijital oyuna göre daha uygun fiyatla satılacağını açıkladı. Just Cause 4‘ün standart sürümü, PSN Store üzerinde an itibariyle 469 TL fiyatıyla satılıyor. Sony Eurasia’nın açıklamasına göre; oyunun kutulu standart sürümü mağazalarda 419 TL fiyatıyla satılacak. 

Dijital oyun satışlarının arttığı bir dönemde, Sony Eurasia’dan böyle bir açıklama gelmesi oldukça sevindirici. Böylelikle oyuncular hem oyunu indirme derdinden kurtulmuş olacaklar, hem de fiyattan tasarruf edecekler. Bu tür haberlerin daha çok gelmesini umuyoruz. Siz Sony Eurasia’dan gelen bu açıklama konusunda ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu