Oyun Haberleri

Bethesda’ya Fallout 76 nedeniyle dava açılmaya hazırlanılıyor

Fallout 76 geçtiğimiz hafta çıkış yaptı ancak sorunları da beraberinde getirdi. Oyunun içinde birçok hatanın olması ve tamamlanmamış hissiyatı vermesi birçok oyuncunun oyunu iade etmek istemesine sebep olmuştu, ancak Bethesda bunu kabul etmemişti.

Bethesda’ya Fallout 76 hakkında dava açılabilir

Washington, DC’de yer alan bir hukuk firması, Bethesda‘ya bu konu hakkında dava açmaya hazırlanıyor. Reddit üzerinden pazartesi günü bir gönderi paylaşan Migliaccio & Rathod LLP, oyunu satın alan ve sonrasında iade etmeye çalışıp bunu başaramayan oyunculardan kendileri ile iletişime geçmelerini istedi. Gönderiye 2000’in üzerinde yorum gelirken, birçok oyuncunun Bethesda‘ya kusurlu bir ürün piyasaya sürdüğü için kızgın olduğu görüldü.

Firma yaptığı açıklamada odaklandıkları noktanın iade isteyen müşterilerin reddedilmesi olduğunu belirtti. Ancak oyunun çıkışındaki durumunda yer alan problemleri gördüklerini söylediler. Firmanın açıklamasında; “Yeni çıkan oyunların birçoğunda ufak tefek hatalar veya sorunlar olmasını bekleyebiliriz, fakat Fallout 76‘nın 56 GB yama ile çıkış yapması, oyunun ana probleminin bu kadar olmadığını kanıtlıyor.” sözleri yer alıyor. 

Fallout 76, Bethesda’nın son on iki yılda çıkardığı oyunlar içinde en kötü inceleme notları alan oyun olmuştu. Hukuk firmasının oyuncuların kızgınlığını arkasına alarak böyle bir davaya girişmesi güzel bir durum. Bakalım Fallout 76 ve bu dava hakkında önümüzdeki günlerde neler duyacağız? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu