Oyun Haberleri

Ubisoft, Rockstar Games’i tebrik etmeyi unutmadı

Video oyun dünyasının iki büyük firması Ubisoft ve Rockstar Games, bu kez Assassin’s Creed‘in resmi Twitter hesabında bir araya geldi. Geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkan Assassin’s Creed Odyssey’le birlikte hatalarından temizlenmiş bir Assassin’s Creed oyunu yapan Ubisoft, bu kez Rockstar Games’i tebrik etti. Red Dead Redemption 2‘nin çıkmasıyla birlikte geliştirici ekibi tebrik eden Ubisoft, oyuncuların beğenisini kazandı.

Ubisoft’tan, Rockstar Games’e tebrik

Ubisoft‘un devamlı olarak diğer geliştirici ekipleri tebrik etmesi güzel bir şey. Ancak tam tersi olarak Ubisoft’u, piyasaya sürdüğü oyunlar sonrasında tebrik eden başka bir geliştirici ekip bulunmuyor. Oyun dünyasının centilmen firması olan Ubisoft, muhtemelen Assassin’s Creed Odyssey‘in satışlarında düşüş gözlemleyecektir. Red Dead Redemption 2‘nin piyasaya çıkmasıyla oyuncuların gözü tabiri caiz ise şu anda Rockstar Games‘ten başka bir şey görmüyor.

Bakalım ilerleyen günlerde Rockstar Games, Red Dead Redemption 2‘nin satışlarından ne derecede memnun olacak. Adeta kusursuz bir oyunla oyuncuların karşısına çıkan Rockstar Games, büyük ihtimalle Oyun Ödülleri töreninde oldukça fazla ödülle evine dönecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu