Oyun Haberleri

Daha çıkmamış oyunu oynayan oyuncu, hayata gözlerini yumdu

21 yaşındaki Chris Taylor, sosyal medya üzerinden başlatılan bir kampanyayla Nintendo’nun beklenen oyunu Super Smash Bros. Ultimate‘i çıkmadan önce oynamak istiyordu. Kanser hastası olan Taylor’ın hastalığı son evresine girmiş ve kardeşi dahil tüm yakınları, hasta oyuncunun sayılı günleri olduğunu biliyordu. Hasta olmadan önce sıkı bir Smash Bros. hayranı olduğu öğrenilen Taylor, kardeşinin yardımıyla Nintendo’ya sesini duyurmuş ve Super Smash Bros. Ultimate’i çıkmadan önce oynamak istediğini belirtmişti.

Nintendo hayranı oyuncunun son isteği yerine getirildi

Hasta oyuncunun isteği Nintendo tarafından kabul edildi ve Taylor, Super Smash Bros. Ultimate’in geliştiricileriyle birlikte oyunu oynayabildi. Bugün ise Taylor hayatını gözlerini yumdu. Super Smash Bros. Ultimate’i oynadıktan birkaç gün sonra hayatını kaybeden Taylor’ın kardeşi olan Zach Taylor ise kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Buna benzer bir hamleyi birkaç gün öncesinde Bethesda‘dan da görmüştük. Kanserle mücadele eden bir oyuncu, Fallout 76’yı daha çıkmadan önce oynamak istiyordu. Fallout 76’nın özel bir sürümünü elde eden küçük oyuncu, Bethesda geliştiricileriyle birlikte oyunu oynama fırsatı bulmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu